És curios, però parlar d’un mateix sempre és torna complicat! Mai saps si posaras més informació del compte o si oblides alguna dada important, encara que tampoc vull que aquesta plana sigui un curriculum!

Sóc en Joan, nascut a Badalona el 8 de desembre de 1974, un cul inquiet des de petit que al llarg dels anys sempre ha estat al costat de l’educació i formació. Des de jove, com a monitor d’esplai, fins a professor d’informàtica de cursos de formació per a l’ocupació, dirigits a persones en situació de desocupació. i actualment portant a terme la gestió, planificació i seguiment de la programació de cursos ocupacionals de les TIC, revisió de programes formatius, gestió d’espais, suport informàtic a experts docents i tota la documentació necessaria per a dur a terme l’execució de la programació i l’implementació de nous programes formatius en l’àrea de informàtica i comunicacions.

Al llarg de la meva trajectoria porfessional, i encara que actualitzant-me sovint amb cursos i seminaris, vaig decidir aprendre encara més dins de l’àmbit de les Ciències de l’Educació, així docns vaig realitzar el Grau d’Educació Social i aprofitant els meus coneixements de la formació per l’ocupació, dirigir l’aprenentatge a aquest sector.

El projecte d’aquest web, neix per compartir tots els materials que he anat confeccionant al llarg dels estudis, i d’ aportacions recents al sistema educatiu actual, així com de les necessitats detectades dins dels sistemes educatius i de la formació al llarg de la vida tan necessa de la societat del segle XXI.


Per a qualsevol consulta, podeu contactar mitjançant aquest formulari:

Acepto la política de privacitat

Publicacions

Aquest dos documents corresponen al treball lliurat com a projecte final de grau.

Tots els documents publicat en aquest web, estan protegits per la llicència Creative Commons. Podeu fer servir els continguts per a la vostra formació, però no per us comercial.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.ca